Za čudoviti Otok Murter, turistične Vodice in biser na Jadranu Kornate boste v tem SPLETNEM TURISTIČNEM VODIČU našli koristne informacije in zanimive zgodbe. 

SPLETNI TURISTIČNI VODIČ

 

Običajno je največje vprašanje vsakega, ki želi iti na dopust, KAM iti na dopust. V vročih poletnih dneh ljudje komaj čakamo, da se odpravimo na počitnice. MURTER, VODICE in KORNATI so zelo lepi kraji s čudovitimi plažami in drugimi znamenitostmi, katere lahko kot turist obiščeš. Sicer ti je lahko žal, da si bil tam in si nisi nič ogledal.

Spletni turistični vodič po Murteru, Vodicah in Kornatih je prilagojen za tiste dopustnike, ki bi radi čim hitreje prišli do najpomembnejših informacij o tem, kako lahko aktivno preživite dan, doživite nepozabno dogodivščino, katere glavne znamenitosti in prireditve si lahko ogledate ter kje lahko najdete nastanitev ter dobro hrano.

 

ladja kolo
ladja kolo

 

O turističnem vodiču

Moja misija

 S tem spletnim vodičem Murter-Vodice-Kornati te želim spodbuditi k odkrivanju prelepega Murtera, Vodic in Kornatov, ki jih še ne poznaš, pa si morebiti že bili tukaj. Razen poletih počitnic in dopusta si lahko privoščiš tudi podaljšan spomladanski ali jesenski vikend ob obali Jadranskega morja. V hladu mogočnih borov, ob občudovanju naravnih lepot in barv, pohodništvu ali kolesarjenju ter izvrstnih jedi in vinu, se ti bodo napolnile baterije.

Pridi, razišči in uživaj !

Pogle si fotografije na tej internetni strani. S klikanjem po njih se boš pravzaprav odpravil na virtualni ogled krajev. Prevzele te bodo lepote in zanimivosti, tako se boš zagotovo odločili in si prišli vse to tudi ogledati. Zagotovo ti ne bo žal.

Pripravljeni spletni turistični vodič je živ produkt, ki ga sproti dopolnjujem, nadgrajujem in izboljšujem. V kolikor se bo pokazala potreba, pa bom izdal tudi tiskano verzijo turističnega vodiča.

Zakaj sem se odločil in za kaj je uporaben SPLETNI TURISTIČNI VODIČ za področje Murter, Vodice, Kornati:

– vsi kraji so privlačni in povezani s čistim jadranskim morjem,
– nudijo nepozabne počitnice in oddih,
– vsa področja nudijo obilico raziskovanja in tudi obilo zabave,
– prihod do teh krajev je zelo enostaven ne glede od kod prihajate,
– tam živeči domačini so daleč naokrog znani po svoji gostoljubnosti do obiskovalcev in turistov,
– raziskavah neodvisnih anket napotujejo, da je to potrebno videti oziroma »Must see«,
– na razpolago je zelo veliko nastanitvenih možnosti (enostavno pa tudi ekskluzivno bivanje),
– povezani so z domačo, tradicionalno prehrano, znano po svoji enostavnosti in zelo dobrem okusu,
– je zanimivo za ljubitelje vodnih športov: plavanje, potapljanje, jadranje, veslanje,
– zanimivo za kolesarje, pohodnike, ljubitelje raziskovanj,
– Hrvaška je znana kot varna država, kjer se turisti počutijo varno.

ladja kolo
ladja kolo

Spletni turistični vodič.

To je portal, ki združuje turistično ponudbo, ideje za izlet, aktualna dogajanja, predstavitve krajev, znamenitosti, predstavitve turističnih ponudnikov: avtocampov, gostiln, restavracij, gostišč, hotelov, apartmajev.

 V kolikor bi želeli predstaviti predstaviti vašo turistično ponudbo ali aktualno novico, opisati kraje, znamenitost in dogodke ste vsekakor dobrodošli. Pošljete mi lahko sporočilo na info@murter-vodice-kornati.com